22 Mayıs 2012 Salı

HOLLYWOOD ÜNLÜLERİNİN GÜZELLİK SIRLARI


 Hollywood yıldızları günlük bakımlarına yüzlerce dolar harcamak yerine doğal ve ucuz bakım ürünlerini tercih ediyor. işte Hollywood ünlülerinin basit güzellik sırları:




MİRANDA KERR

Miranda Kerr, Hindistan cevizi yağının bir güzellik mucizesi olduğunu düşünüyor. Cildinin temizliği ve nemlenmesi için Hindistan cevizi yağı kremi ve temizleme sütü kullanan Kerr, yağı sürmekle kalmıyor yiyor da! Kerr, "Her gün 4 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı muhakkak tüketiyorum. Saç ve cilt için mucizevi bir şey!" diyor. 
 





VICTORIA BECKHAM

Moda dünyasının en parlak isimleri arasında yer alan Victoria Beckham, papatya yağı sayesinde cildinin parlak ve sağlıklı olduğunu söylüyor. İlk hamileliği sırasında karnının çatlamaması için paptya yağı kullanmaya başlayan Beckham daha sonra bu doğal mucizeden vazgeçememiş.
 



EVA MENDES

Latin dünyasının en güzel kadınlarından biri olan Eva Mendes, cildinin güzelliği için badem yağına güveniyor. Mendes, yüzünü badem yağıyla temizleyip vücudunu da nemlendirmek için badem sütü kullanıyor. 
 


ALEXANDRA BURKE

İngiliz şarkıcı, parlak cildini her gün düzenli olarak ceviz yemesine bağlıyor. Sabahları yüzünü buzla yıkayan Alexandra Burke, cildini gül suyuyla temizlediğini de söylüyor. 

EMMA STONE

Emma Stone üzüm çekirdeği yağının cildinde mucizeler yarattığını söylüyor. Stone, sabah güne bu doğal yağı sürerek başladığını, akşam yatarken de bu yağı kullandığını söylüyor.
 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder