23 Haziran 2011 Perşembe

PÜF NOKTASI

**Yuzleri catlamis ayakkabilarinizin catlayan yerlerine badem yada hint yagi surup kalipta bekletiginizde ayakkabilarinizin yenilendigini goreceksiniz.

**Receli kuflenmeden saklamak icin recel kavanozunun agzina yagli kagit koyarak kapagini sıkıca kapatin. Boylece uzeri kuf tutmadan uzun sure taze kalacaktir.

**Sogan ve sarimsak dograrken kotu kokularinin ellerinize sinmesini onlemek icin dograma isleminden once ellerinizi bir miktar sirke ile ovun. Bu sayede ellerinize koku sinmesini onlemis olursunuz.

**Hazirladiginiz omletin tavaya yapismamasi icin yag koymadan once tavayi ocakta isitin. Yagi sicak tavaya koyup kizdirdiginizda, uzerine doktugunuz omlet malzemeleri tavaya yapismayacaktir.

**Fermuariniz takilip acilmakta zorlaniyorsa, kursun kalemle fermuar dislerinin uzerini karalayin. Fermuarin kolayca acildigini goreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder