25 Ağustos 2011 Perşembe

GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ OYUNCAK BEBEKLER :)

Bu haber baya eski diyebilirsiniz ama yeniden gördüm ve görmeyenler vardır diye paylışıyım dedim :))

 Sahte bebeklere sahip olmak için servet ödeyen sahte anneler, bebeklerine gerçekleri kadar sık elbise alıyor, bebek arabasına koyarak parktayürüyüşe çıkarıyor, komşu gezmesine gidiyor ve hatta kendileri gibi sahte bebek sahipleri ile buluşarak, bebekleri ile ilgili deneyimlerini paylaşıyor. 

Sahte bebekler, gerçekleri gibi büyümüyor, ama gerçekleri gibi ağlıyor, mama yiyor, altını kirletiyor ve yemekten sonra gazının çıkarılmasını bekliyor. En şaşırtan özellikleri ise, nefes alıyor gibi görünmeleri. Nefes alıyor izlenimi verilen bebekleri ile parkta dolaşmaya çıkan sahte anneler, bebeklerini seven yabancıların durumu fark ettiklerindeki şaşkın bakışlarına ise çabuk alışıyorlar.

Bebek sahibi olamayanlar, bebek büyütme özlemi duyanlar, bebek bakmaya ya da doğurmaya uygun bir durumu olmayanlar bu bebeklerin sahibi olmak için oldukça büyük paraları da gözden çıkarabiliyor.
Sahte bir bebeğe sahip olmanın bedeli 1000 YTL ile, 4000 YTL arasında değişiyor. Bebeğin arabası, çantası, kıyafetleri, araba koltuğu ve diğer küçük ihtiyaçları için ise, 7- 10 bin YTL'yi gözden çıkarmak gerekiyor...

  Dünya çapında çok sayıda alıcısı bulunan bu bebeklerin her biri için yaklaşık bir ay harcanıyor. Üstelik bu bebeklerin ten rengi tam anlamıyla doğru, doğum lekeleri ve hatta kokuları bile var. Ayrıca saç, kaş ve kirpikleri için yaklaşık 20 bin saç teli elle yerleştiriliyor.































3 yorum: